Restrange MENIUrestange
SYSTEM DIVIDO
SYSTEM SKY
SYSTEM VITRUM
FIREPROOF GLAZED SYSTEM
HOME
 » galerie fotospace  » downloadspace  » proiect Regiospace  » certificatespace  » solicitare directaspace  » contactspace  » english

DESPRE PROIECT

CRESTEREA COMPETITIVITATII S.C. ARCADE DOORS S.R.L. PRIN DIVERSIFICAREA ACTIVITATII
ARCADE DOORS S.R.L. implementează, în perioada 03/03/2017 și 31/07/2019 proiectul “CRESTEREA COMPETITIVITATII S.C. ARCADE DOORS S.R.L. PRIN DIVERSIFICAREA ACTIVITATII”, cod SMIS 112555, proiect finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 - Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii, Prioritatea de investitii 2.2 – Sprijinirea crearii si extinderea capacitatilor avansate de productie si dezvoltarea serviciilor.

Contractul de finanțare a fost semnat la data de 07.05.2018 cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în calitate de Autoritate de Management și cu Organismul Intermediar Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud- Muntenia. Perioada de implementare a Proiectului este de 29 luni, respectiv între data 03/03/2017 și data 31/07/2019 aceasta cuprinzând, și perioada de desfășurare a activităților proiectului înainte de semnarea Contractului de Finanțare.

Obiectiv general
Obiectivul general al proiectuluiil constituie imbunatatirea competivitatii economice prin cresterea productivitatii muncii in ARCADE DOORS SRL in sectorul competitiv lemn si mobila identificat in SNC, cu asigurarea principiilor dezvoltarii sustenabile, utilizarea in mod eficient a resurselor si valorificarea potentialului de inovare si de asimilare a progresului tehnologic in cadrul societatii. Scopul acestui proiect este de a permite societatii S.C. ARCADE DOORS S.R.L. o amplasare pe piata producatorilor de mobilier pentru spatiile de birou, prin diversificarea activitatii si achizitia de echipamente moderne.

Obiectivele specifice ale proiectului
• Diversificarea activitatilor desfasurate in cadrul societatii si consolidarea pozitiei pe piata in domeniile vizate de Strategia Nationala de Competitivitate 2014 - 2020 pentru îmbunătățirea capacităților avansate de dezvoltare a produselor, în vederea creșterii competitivității regionale și naționale prin achizitionarea a 14 echipamente tehnologice de specialitate si 1 soft specific.
• Promovarea noilor produse de mobilier pentru spatiile de birou pe plan extern si cresterea notorietatii firmei prin participarea la un targ international din industria mobilei, in calitate de expozant.
• Obtinerea certificarii sistemului de management de mediu si de produs.

Rezultatele proiectului
• Achizitionarea a 14 echipamente tehnologice de specialitate si un software de optimizare si gestionare a depozitului de materiale
• Participarea la un targ international din industria mobilei
• Obtinerea certificatului ISO 14001:2015 si Obtinerea certificatului SR 770:2006

Locatia de implementare a proiectului
Oras Mizil, Strada Mihai Bravu, Nr. 187, Judet Prahova

Valoarea totală a proiectului
Valoarea totală a proiectuluieste de 8.051.196,81 lei din care: valoarea eligibilă nerambursabilă din Fondul European pentru Dezvoltare Regională – 3.835.518,64 lei, valoarea eligibilă nerambursabilă din Bugetul național – 676.856,23 lei, valoarea neeligibilă inclusiv TVA aferentă valorii totale a proiectului – 1.656.485,21 lei.


Informații suplimentare puteți obține de la dl Dinu Alexandru – Manager proiect, e-mail:alexandrudinu.arcade@gmail.com.
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeana,
vă invităm să vizitați si www.fonduri-ue.ro

Investim în viitorul tău!
Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala
prin Programul Operațional Regional 2014-2020

Continutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

banda

www.inforegio.ro | facebook.com/inforegio.ro


© Toate drepturile rezervate. 2012-2024
Aceasta zona este destinata exclusiv promovarii: compartimentare,compartimentari birouri, pereti despartitori, partiti din sticla, pereti din sticla, compartimentari spatii,compartimentari, partiti din sticla, partitii birou, pereti din sticla, compartimentari birou ,compartimentari spatii, usi din sticla, sticla securizata, compartimentari cabine wc, amenajari birou, amenajari spatii birou, pereti despartitori, sticla si alumniu, sisteme speciale DIVIDO, DUO, SKY.,compartimentare, compartimentari,partitii,sticla,birou, pereti din sticla,compartimentari birou ,compartimentari spatii, usi din sticla, sticla securizata,compartimentari cabine wc, amenajari birou, amenajari spatii birou, birou, usi, usa, usi din sticla ,usa sticla, usi culisante, usa culisanta, usi glisante, usa glisanta, GEZE, DORMA, METALGLAS, amortizor, broasca usa sticla, toc aluminiu, izolare fonica, fonoabsorbant, fonic, birou, mobilier birou, mobila birou, mobile, profile aluminiu, anodizat, eloxat, usa lemn, modular, interior, divizare, impartire, DIVIDO, DUO, SKY, geam securizat, geam, raft, depozitare, furniruit , HPL, melamina, Mausmann consulting