Restrange MENIUrestange
SYSTEM DIVIDO
SYSTEM SKY
SYSTEM VITRUM
FIREPROOF GLAZED SYSTEM
HOME
 » galerie fotospace  » downloadspace  » proiect Regiospace  » certificatespace  » solicitare directaspace  » contactspace  » english
ce faci
HOMESYSTEM DIVIDO DIVIDO gips

 Elemente tehnice
Detalii tehnice
*** date de proba***
Grosimea peretelui:
100 mm
Inaltimea maxima:
4000 mm
Dimensiunea standard a modulelor:
450mm; 900mm; 1000 mm, 1200 mm
Dimensiunea luftului dintre module:
6 mm
Greutate:
35-45 kg/mp
Izolare fonica:
29 dB
Rezistenta la foc:
nu este certificata

DIVIDO gips
*** TEXT DE PROBA ***
Sistemul de compartimentare are o grosime redusa a peretilor si permite atingerea unei largi varietati de cerinte din punct de vedere a formelor , designului si a cerintelor ingineresti.

STRUCTURA
Structura de rame principale este compusa din profile din otel prelucrate prin deformare plastica, indoire , roluire si sudura.
Profilele din otel sunt galvanizate.

PANOURI
Constructia peretelui este de tip sandwich si este format din panouri fixate intre ele cu carlige de agatare. Intre cele doua panouri spatial este umplut cu vata minerala. Panourile sunt prinse de sistemul de rame principale prin carlige de agatare realizate din table de otel galvanizat.
Panourile utilizate sunt:
PAL MELAMINAT: 18/19 mm grosime, clasa E1/B2
PAL FURNIRUIT: 19 mm ,

GARNITURI SI CARLIGE DE AGATARE
Pentru o buna fixare si pentru a prelua jocurile se utilizeaza garnituri din cauciuc sau combinatii de cauciuc si materiale plastice ( garnituri coextrudate). Garniturile izoleaza legaturile care se fac intre pardoseala si tavan, intre panouri si montanti si intre panouri si traverse.
Pentru fixarea panourilor pe structura de baza se utilizeaza carlige speciale din otel galvanizat. Carligele sun prinse pe spatele placilor de PAL cu ajutorul suruburilor autoforante. Dupa fixarea carligelor pe spatele panourilor , acestea sunt gata sa fie agatate de structura de sustinere formata de sistemul de rame principale

SISTEMUL DE RAFTURI SI DULAPURI
Sistemul de rafturi si dulapuri care se monteaza in peretele demontabil este ideal pentru spatiile de birouri. In sistemul DIVIDO de compartimentare sistemul de agatare pentru rafturi si dulapuri este ascuns si se afla pe toata inaltimea luftului care apare intre module. In acest fel pozitia rafturilor si a dulapurilor poate fi ajustata in functie de cerintele specifice. Pasul la care se poate modifica pozitia lor este de 32 mm si se poate modifica pe toata inaltimea din pardoseala pana in tavan.

CARACTERISTICI SPECIALE
Usor de montat si demontat
Usor de intervenit pentru reparatii si completari ale sistemului.
Montantii din structura sistemului de rame principale sunt perforati si gauriti pentru a permite fixarea carligelor de agatare si au perforatii mari realizate la un pas de 256 mm pentru a permite traversarea structurii cu canaluri de cabluri electrice.
Perforatiile pentru canalurile de cabluri au dimensiunea de 26x50mm pentru instalarea cablurilor electrice si a altor instalatii

DOMENII DE APLICATIE
Spatii de birouri
Camere si spatii industriale
Camere de training si spatii de invatamant

© Toate drepturile rezervate. 2012-2022
Aceasta zona este destinata exclusiv promovarii: compartimentare,compartimentari birouri, pereti despartitori, partiti din sticla, pereti din sticla, compartimentari spatii,compartimentari, partiti din sticla, partitii birou, pereti din sticla, compartimentari birou ,compartimentari spatii, usi din sticla, sticla securizata, compartimentari cabine wc, amenajari birou, amenajari spatii birou, pereti despartitori, sticla si alumniu, sisteme speciale DIVIDO, DUO, SKY.,compartimentare, compartimentari,partitii,sticla,birou, pereti din sticla,compartimentari birou ,compartimentari spatii, usi din sticla, sticla securizata,compartimentari cabine wc, amenajari birou, amenajari spatii birou, birou, usi, usa, usi din sticla ,usa sticla, usi culisante, usa culisanta, usi glisante, usa glisanta, GEZE, DORMA, METALGLAS, amortizor, broasca usa sticla, toc aluminiu, izolare fonica, fonoabsorbant, fonic, birou, mobilier birou, mobila birou, mobile, profile aluminiu, anodizat, eloxat, usa lemn, modular, interior, divizare, impartire, DIVIDO, DUO, SKY, geam securizat, geam, raft, depozitare, furniruit , HPL, melamina, Mausmann consulting